sunnuntai 26. tammikuuta 2020

Uuden suunnittelua

Kuten arvelinkin, nyt talvella on hyvää aikaa suunnitella tulevaa, ja kun suunnittelija saatiin mukaan hommaan, niin nyt on jo jotain paperilla. Itse asiassa ensimmäinen aivoitus taas ehti jo muuttuakin, mutta eteenpäin mennään.

Tällaisena talvena kun ei hurjasti lunta ole lykännyt vielä näilläkään korkeuksilla, olisi ollut mahdollista purkaa mökillä vanhaa jne, mutta kai se taas se kuuluisa lorvikatarri iski ja mennään nyt sitten säästöliekillä, hätäkös tuossa, valamiissa mualimassa.

Ensimmäinen versio mökin uudeksi pohjaksi näytti tältä:
Versio joulukuu 2019

Ihan oman ideointini mukaan insinööri tämän piirsi, tätä sitten mutustelin joulunpyhät. Ja tulin sitten siihen tulokseen, että eiii... Vanhaa osaa on tuo ylempänä oleva neliö, ja jatkeena olisi sitten ollut lämmin huone ja iso lasiterassi lasikatolla. Saman katon alle myös kuivakäymälävessa. Noh, tämä nyt olisi ollut varsin kallis toteutettava, väliseinä on vähän ylimääräinen ja huoneet olisivat olleet peräkkäisiä kopperoita.

Viime viikon versio on yksinkertaisempi:
Versio tammikuu 2020
Tähän alan jo olla tyytyväinen, lasikatto kokonaan pois, pieniä muutoksia voi tietysti vielä tulla ja yksityiskohdat tarkentuvat vasta ihan sitten rakennusvaiheessa. Huoh, se se vasta onkin... helppoahan tätä on tälleen papereilla suunnitella, mutta voi sitä työn määrää, ennen kuin edes julkisivut alkavat näyttää suunnilleen tältä:

Julkisivut tammikuu 2020


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida, kiitos ja mielellään!

Kesän saavutuksia

 Kylläpä onkin aikaa hurahtanut, mutta onneksi on raksa myös edennyt samassa suhteessa! Keväällä rakenneltiin kattoa, siitä jatkettiin taas ...