maanantai 24. helmikuuta 2020

Villat veks

Olin mietiskellyt, jos saisi tuosta mökistä humpsautettua ihan semmoisen Huvila&huussi -tyylisen uudistuksen - tai siis haaveissa olisi. (Kun vaan joku porukka tulisi ja tekisi!:-) Yksi mietinnässä olleista oli mökin välipohja - matalahan tuo mökki oli ja pimeä, niin yläpohjan aukaisu avartaisi ja kun laipion löisi valkeista laudoista niin valoistuisikin. Loppuvarmistus tälle oli, kun rakennussuunnittelija ehdottomasti suositteli tätä, kun vanhat villat (ja kaikki muu tauhka) haiskahtivat ylhäällä. Ja olihan niissä villavällyissä peuhannut elukka jos toinenkin..


Villat kyytiä odottamassa
Ensin piti tietysti tyhjentää koko mökki kaikista kalusteista ym, ihme kyllä, mahtuivat aittaan. Sitten piti tyhjentää yläpohja kaikesta roinasta ja villoista. Sitähän riittikin, vuosikertalehtiä, parit varsin retrot vaatteet, viinapulloja(tyhjiä), ikkunanpokia ym.Oli pikkuisen mökin vinniin mahtunutkin kaikenlaista!
Nämäkin "korkkiverhot" laitoin talteen, sua nähä, jos noista jotain kekkasee. Lisää näitä vanhoja Olvin tehtaan korkkeja löytyi pussissa yläpohjasta.
Lisää villoja ja kaikkea muuta

JA sitten, laipion purku! Kävi sutjakasti, ja ai kun on avaraa! (ja lattiat täynnä roskaa...) Niin ja lattiat lähtee seuraavaksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida, kiitos ja mielellään!

Vappu meni, ikkunat tuli

Vappua juhlimme, kuinka ollakaan, siinä sivussa, työn merkeissä. Munkkeroiset paistelin ja isäntä teki simat, mutta pääasia tässä vapussa o...