tiistai 1. joulukuuta 2020

Myrskyn merkit

 Ei tullut heti Aila-myrskyn jälkeen käytyä mökillä, mutta sitten kun sinne ehdin, niin olihan siellä jotain tapahtunut.Valtaisa kaksoisrunkoinen koivu oli rojahtanut pitkin pituuttaan mökin pihalle, juuret kohti taivasta; naapurin metsän puolelta asti oli yltänyt hieman mökin katolle. Ei ollut tullut mieleenkään, että tuo puu ja tuolta suunnasta tulisi mökkiin asti. No onneksi mitään ei särkynyt (no hoh, eipä ole paljon särettävääkään tuossa mökissä juuri nyt!). Sielläpähän pötköttää kunnes tuo moottorisahamies ehtii mökkitontillekin. Naapuri ei ollut innokas tulemaan hakemaan omaansa pois, joten pistetään me se pois poikki ja pinoon.


Muuten syksy on vaan mennyt. Ja mennyt. Emäntä yrittää nyt lepäillä ennen kevään mökkirypistystä ja saada ennen sitä hemoglobiininsa kohoamaan, että jaksaa taas vähän paremmin. Satunnaisia turinoita saattaa täällä ilmestyä ennen kevättohinoitakin, mutta remontti jatkuu kyllä vasta reilusti ensi vuoden puolella. Mukavaa joulun odotusta kaikelle kansalle!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida, kiitos ja mielellään!

Kesän saavutuksia

 Kylläpä onkin aikaa hurahtanut, mutta onneksi on raksa myös edennyt samassa suhteessa! Keväällä rakenneltiin kattoa, siitä jatkettiin taas ...