lauantai 3. elokuuta 2019

Apulaishaasteita

Yksi tämän remontteeraajan haasteista tässä hommassa on pikku-"apulaisten" viihtyminen. Äiskä saa hommailla rauhassa just niin kauan kuin apulaisten Aku Ankka tmv. innostusta kestää. Ihan eka kerralla Akujen ym. parissa viihdyttiin melkein kaksi tuntia kun kaikki oli uutta  - nyt jo hiukan viehätystään menettäneet lehdet, kirjat ja palapelit ei enää pidä kahta apulaista otteessaan kovin kauan. Sitten alkaa äidin huutelu... Ja äiti odottaa ensi viikon alkua kuin kuuta nousevaa; ensi maanantaista alkaen pääsevät apulaiset taas kahtena päivänä viikossa hoitoon kesätauon jälkeen, jospa sitten alkaisi rojekti edistyä!

Tästä taas jatkuu seuraavalla kerralla apulaisten työt.

Viikon päästä on kylläkin tulossa taloon yksi uusi karvainen apulainen, saapas nähdä, miten sen kanssa hommat onnistuu. Ja samaten navetan puolella alkaa poikimaralli, saattaa myös hieman haitata harrastuksia.

Olisikohan kunnan rakennusvalvontakin kohta jo palaillut lomilta, viimeksi kun yritin soitella siihen suuntaan, niin automaatti vain ilmoitti, että viestilaatikko on täynnä. Pitäis vissiin kuitenkin jottain suunnitella, kirvesmieskin olisi tulossa hommiin puolivälissä kuuta, jos nyt siihen mennessä olisi jotain suunniteltuna, että mitä sitä sitten tehdään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida, kiitos ja mielellään!

Rannat hiljenevät

Vesi vielä hetken vapaana, mutta hyisenä. Mökkiläiset ovat rannoilta kaikonneet. Ympärivuotiset asukkaat ovat taas omassa rauhassaan, o...