keskiviikko 7. elokuuta 2019

Remontin ja laajennuksen pähkäilyä

Kirvesmies kävi tontilla katsomassa kohdetta - totesi suunnilleen että mikäpäs siinä, kunhan saataisiin aikaiseksi jonkinlainen suunnitelma mitä tehdään. No siinäpä se. Helpommin sanottu kuin tehty; taas kerran.
Tästä eteenpäin terassin jatketta?
Laajennus ois kiva - terassin suuntaan lisää tilaa, ja kun näissä täkäläisen ilmaston olosuhteissa ollaan, niin sekin saisi olla katettua, edes puolilämmintä tilaa. Nykyinen keittiösoppi on kohtuullisen epäkäytännöllinen umpiperä, miten tehdä laajennusta niin, ettei soppikopperoita tule ennestäänkin lisää?

Yläkaappi jo otettiin irti, alakaappi odottaa samaa. Katsotaan saako kaapistoja johonkin hyödynnettyä - mahdollisia DIY-projekteja...
Katto, jonka ajattelin antaa toistaiseksi olla kun pitää sentään veden, sai nyt sitten kuitenkin uusimistuomion, on ohutta alumiinipeltiä.
Terassilaajennuksen tieltä, ja ylipäänsä, että tontilla olisi helpompi hommailla, pitäisi kaataa puuta. Kyseiset hongat ja koivut ovat kyllä niin hongankolistajia ja lähellä rakennuksia, että ovat haasteellisia kaadettavia jopa tuolle armaalle ammattilaiselle. Ja sen ammattilaisen elokuu menee peltopelleillessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida, kiitos ja mielellään!

Kesän saavutuksia

 Kylläpä onkin aikaa hurahtanut, mutta onneksi on raksa myös edennyt samassa suhteessa! Keväällä rakenneltiin kattoa, siitä jatkettiin taas ...