torstai 8. elokuuta 2019

Lasiterassi: Hajuvesi lihapullassa?

Kyllä on hienoja lasiterasseja tarjolla. Tai äkkiseltään nettiselailun perusteella vaikuttaisi, että valtakunnassa on yksi isoja lasiterasseja tekevä firma. Kaikenmaailman pikkujuttuja saa kyllä ja sellaisen tekee vaikka kakkosnelosista ja laseista, mutta jos tuommoinen ihan kunnollinen lisäke olisi suunnitteilla? Oisko kellään vinkata?

Vähän epäilyttää sekin, jos tuohon vanhan hirsimökin jatkeeksi laittaa tuollaisen 2020-tyylipuhtaan kaunottaren, niin onko se ihan hajuvesi lihapullassa? Ja maksaakin maltaita.

Nämä firmat, niin... katsotaanpa miten nopeasti tuosta firmasta tai pikemminkin sen firman nimissä puhelinmyyjä/ajanvaraaja soittelee käyntiaikaa varatakseen; kas kun tilasin netissä esitteen. Tuossa yksi päivä erehdyin täyttämään kilpailukupongin netissä - voisi voittaa viidellä tonnilla ikkunoita ja ovia. Heti seuraavana päivänä joku soitti edustajan käyntiaikaa varatakseen! Noh, eipä tänne mökille kovin tonnikaupalla ole aikomus uusiin ikkunoihin laittaa, paitsi tietysti jos ne voittaisi ja saisi ilmaiseksi! Eli kuinka ollakaan, en ottanut edustajaa käymään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida, kiitos ja mielellään!

Rannat hiljenevät

Vesi vielä hetken vapaana, mutta hyisenä. Mökkiläiset ovat rannoilta kaikonneet. Ympärivuotiset asukkaat ovat taas omassa rauhassaan, o...