maanantai 12. elokuuta 2019

Venyyhän se tietysti se rojekti

Olin haaveillut, että mökkihommiin pääsisi tässä jo het kohta, mutta on aina tätä kaikkea muuta. Jos sitä saisikin keskittyä vain tuohon, niin johan alkaisi tapahtua! Mutta kun eletään tässä ihan reaalimaailmassa, jossa on kaikkea ynnä muutakin. Mutta onneksi ihan iloisiakin juttuja tähän kaikkeen mahtuu, eilen tuli taloon karvapallero, ihan selvää mökkikoira-ainesta, kunhan tuosta hieman kasvaa, että pysyy kävelyvauhdissa perässä ja osaa kulkea rappusia.


Samaan syssyyn alkoi mustaherukkasesonki tarkoittaen poimimista ja mehuntekoa, siitä ei karata mökille...

Rakennusvalvontaan sentään sai jo yhteyden, tarvittaisiin niitä mökin piirustuksia heidän arkistostaan, että pystyisi sitten suunnittelemaan jatkoa. Kävi ilmi, että näinkin kummaan asiaan vaikuttavat sisäilmaongelmat - langan päässä ollut henkilö ei voi mennä arkistoon hakemaan papereita, kun ne ovat rakennuksessa, jossa on kosteus- tms ongelmia. Ja se toinen hlö, joka voisi ne hakea, on tietysti kiireinen. Ymmärrän tätä jo altistunutta henkilöä, itsekin olen aikoinaan työskennellyt tiloissa, joissa olisi voinut sairastua pahemminkin, nyt minulle ehti tulla vain hyvin epämääräisiä, mutta sinällään häiritseviä oireita. Mutta tunnistan kyllä rööreissäni, jos jossain on jo vakavia ongelmia, joten tämän mökin hankinta oli siltä osin ainakin helppoa, että vaikka käytön puutteeesta johtuvaa hajua mökissä oli, niin eihän se mistään ongelmista sisäilmassa kielinyt.

No eipä auta kuin odottaa aikaa vapaampaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Saa kommentoida, kiitos ja mielellään!

Vappu meni, ikkunat tuli

Vappua juhlimme, kuinka ollakaan, siinä sivussa, työn merkeissä. Munkkeroiset paistelin ja isäntä teki simat, mutta pääasia tässä vapussa o...